Sider

søndag den 7. oktober 2012

Forandring fryder - eller hvordan der kan komme nyt liv i kludeneUdsalgskup resulterer nogle gange i fejltagelser, - i hvert fald for mig. Af en eller anden grund fortsætter jeg med at gøre den slags kup, uanset mine erfaringer, fornuft og logiske sans.
Jeg forelsker mig hovedkuls i en eller anden detalje, tanke eller forestilling. Sådan var det også med den meget dyre "tunikating" med det flotte broderi og den fantastiske brug af tynd, tynd silke og tyk, tyk  silketråd. Jeg kan altså bare meget godt lide kontraster....


Til gengæld har jeg ikke brugt den mere end 2 gange. Vi passede bare ikke helt sammen. Men "tingen" har hængt i klædeskabet L Æ N G E, så længe, at det var på tide, at sende den til genbrug eller genopstandelse.Så gik jeg og tyggede lidt på det. Jeg var jo ret vild med det der broderi. Diskret, hverdagsagtigt og alt andet end prangede, var nogle af de ord, jeg ikke villle bruge om broderiet.

Besluttede HURTIGT at "tingen" ikke skulle til genbrug ude i byen. - Jeg greb den nærmeste saks - og fritlagde broderiet.
Herefter strøg jeg vlisofix på bagsiden. Drønede forbi Stof 2000 lørdag kl næsten lukketid og fik et par meter tungtfaldende viscose med hjem.

Stoffet blev HURTIGT klippet ud i 2 STORE firkanter, som jeg forsynede med 1,5 cm skulderskråning.
Skidtet blev syet sammen, der blev bukket om til hals og så blev "broderiet" strøget fast.

HURTIGT kastede jeg nogle sømme rundt langs kanten af broderiet og i selve broderiet. Ærmerne blev klippet og sat på og hele molevitten blev syet sammen.

Nu har jeg en diskret, hverdagsagtig, prangende og glamourøs robe at hylle mig i. Nu kan jeg gøre hverdagen hver dag lidt mere festlig.
3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hvor er den top-lækker! Smukt, skønt og super-prangende :-)

marion sagde ...

hvor er den altså bare rigtig flot :-) og dejligt at du fik brugt et fejlkøb,sådanne har jeg det desværre også engang imellem med de der indkøb der i øjeblikket virker fuldendt men bare kommer til at hænge i skabet..

Dorthe sagde ...

- på et eller tidspunkt får jeg vel lært at lade kuppet blive i forretningen i stedet for at minde mig om min dumhed hver gang jeg åbner skabet....