Sider

mandag den 10. december 2012

December, dekorationer og julehygge under mottoet mere er aldrig nok


December blev skudt i gang med dekorationer skabt under mottoet " mere er bare aldrig helt nok". Min datter på 9 er mester for dekorationen med kalenderlyset. Hun har taget alle de fineste ting, hun kunne finde, og lavet et julelandskab. Jeg elsker den dekoration.
Vi plejer at købe virkelig tykke kalenderlys, men får aldrig brændt dem ned INDEN juleaften. Så i år er kalenderlyset tyndt. Vi skal nok få det brændt, for allerede 2. december var vi kommet for langt. Nu holder vi lige en mindre pause med den rituelle stearinlysafbrænding. Så skal det nok komme til at stemme og blive jul til den helt rigtige dato.


Vores adventskrans skulle naturligvis (!) matche kalenderdekorationen, så jeg fik brug for alle rester i julekassen.
Alle 4 lys bliver tændt på én gang i år, - måske gør vi det anderledes næste jul. Der må jo gerne være forskel på juleritualerne - eller juletraditionerne, fra år til år. Det er jo ganske sundt at opleve noget nyt.

Mine nye juleheader giver mig nogle problemer, - det ser rædsomt sjusket ud. Men sådan er den også kommet til verden. Lige nu har jeg ikke tid til at rette fejlene. Undskyld til alle, der måtte tage afstand fra julesjusk i juleheadere.
Den irriterer mig, - men ja, den er nødt til at være en skamplet lidt endnu.

1 kommentar:

marion sagde ...

Synes altså ikke, at din header ser rodet og sjusket ud tværtimod er den da bare rigtig fin og sidder da lige og ønsker lidt at jeg dog kunne finde ud af at lave en sådanne sag :-)

søde dekorationer din datter er da rigtig god :-)