Sider

mandag den 6. februar 2012

Så er Karla endelig skudt i gang...

Karla er på pinden. Det går rundt og rundt og rundt og rundt. Og jeg er tilfreds med både farvesammensætning og kranier.
Jeg har holdt mig til planen og er startet oppefra, - ingen ben i det. Bare et par udregninger. Ha! - de udregninger var lidt bøvlede, for jeg er noget ude af træning. Men det ser rigtig nok ud - nu hvor jeg stadig ikke har prøvet Karla...


Og mens Karla roterer på pinden, roterer jeg i mit lille hamsterhjul. Jeg har fået nyt job (i samme organisation) og hjuler afsted for at få sat ting i gang og i system. Så jeg mangler ikke udfordringer på jobfronten og måske er det netop derfor, at det er SÅ dejligt med et laaaangt strikketøj, der højst byder på lidt udtagninger ca hver 30 pind og så ellers bare vokser sig lækkert i lutter harmoniske, zenprægede retmasker...?
Opal + Kid Mohair og alle striberne er blevet færdig. Den er taget i brug som det måske ses på albuerne. Den er stort set ok, - vejer ingenting og luner. Den skal bruges med et stort tørklæde i petroleumsblå og en tanktop inderst.
Ærmerne bliver kortere og kortere. Så jeg vil snart strikke nogle omgange kidmohair på som manchetter. Har også givet trøjen er "krave" da jeg syntes den var for bar uden markant farveafslutning.

2 kommentarer:

diy se her hvordan sagde ...

Uhh - jeg blev nr 13 på din blogroll, men jeg glæder mig nu alligevel til at følge med hos dig.

Dorthe sagde ...

og jeg er glad for du kom hertil :-)
Jeg har faktisk OFTE haft meget stort held med tallet 13, - så jeg satser på det smitter så jeg kan give lidt af heldet videre til dig :-)
VELKOMMEN